Skip to main content

Schoonmaakmiddel voor uw badkamer op basis van nanotechnologie

Uw badkamer schoonmaken. Het hoort erbij, maar het is vast van niemand het meest favoriete klusje. Kalk op de kranen, een doffe douchecabine, vette vloertegels en vuile spiegels zijn voor iedereen herkenbaar. Hoe mooi zou het zijn als u hier jaren lang verlost van bent? Bij nano, hebben schoonmaakproducten nanotechnologie. Een echte doorbraak op het gebied van schoonmaken. Door de nanodeeltjes in onze badkamer schoonmaakmiddelen krijgt vuil geen kans meer om zich aan het oppervlakte, zoals glas en keramiek, te hechten. We zullen u meer over onze badkamer coating vertellen.

Schoonmaakmiddel voor uw badkamer op basis van nanotechnologie

Wij maken gebruik van nanotechnologie in onze schoonmaakmiddelen. Zo ook bij onze badkamer coating. Na het aanbrengen van de badkamer coating krijgt uw badkamer jarenlang oppervlakte bescherming. Wat houdt dat in? Dat u slecht een emmer water en een microvezeldoekje nodig heeft om uw gehele badkamer te reinigen. In een handomdraai klaar én u bespaart veel schoonmaakgeld. We benoemen hieronder een aantal voordelen van dit bijzondere schoonmaakmiddel voor uw badkamer:

  • Duurzame onthechting van kalk, vetten en vuil
  • Langdurig geen vuile tegels, spiegels en douchecabines meer
  • Vakkundig samengesteld schoonmaakpakket
  • Het aanbrengen van de coating is dus ontzettend gemakkelijk
  • uw badkamer schoonhouden is geen enkel probleem meer

Hoe brengt u het aan?

De eerste keer aanbrengen kost even iets meer tijd. Wij noemen het ook wel ‘tijd investeren om tijd te besparen’. Het is dan van belang dat u, voordat u de coating aanbrengt, ervoor zorgt dat de badkamer geheel ontvet is en vrij van andere vuiligheden. U kunt hiervoor de Maxx Xtreme Cleaner allesreiniger gebruiken. Deze kunt u aanbrengen door middel van een spuitfles. Laat deze kort intrekken en spel het oppervlak na met water en droog het. Vervolgens brengt u de badkamer coating middels de bijgeleverde microvezeldoek aan. Wrijf de coating uit en laat het een aantal minuten intrekken. Bij kunststof en metaal moet de coating wat langer intrekken. Reken hiervoor ongeveer 1 tot 3 uur. Tot slot spoelt u het oppervlak na en ziet u meteen het resultaat van de nanotechnologie.

BESTEL DE BADKAMER COATING NU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×