Skip to main content

Glasbewassing


Glasbewassing is een vak. Want om er voor te zorgen dat u na de glasbewassing niet meteen last krijgt van vlekken, strepen en een lichte waas over uw ruiten, is professionele kennis en ervaring nodig, net als professionele schoonmaakmiddelen. Alleen hiermee zorgt u voor een fraai een duurzaam resultaat, dat allure geeft aan uw pand. Neem voor dit resultaat nu contact op met de schoonmaakspecialisten van RDS Schoonmaakdiensten.

Onze manier van glasbewassing

Om u het mooiste, langdurigste resultaat te geven werken wij met moderne technieken. Hierbij kunt u denken aan telescopische glasbewassingsystemen waarmee wij iedere hoek bereiken. En gedemineraliseerd puur water (osmose) dat wij met borstels over het glas laten vloeien, waardoor de glasbewassing geen strepen en andere vervuiling oplevert. Voor onze glasbewassing gebruiken wij tevens zelfrijdende rolsteigers en hoogwerkers.

Veilige glasbewassing

Naast kwaliteit staat veiligheid voorop bij RDS Schoonmaakdiensten. Zo ontstaat een veilige werksituatie bij u thuis of op kantoor. Wij gebruiken milieuvriendelijke producten, werken volgens het Convenant Gevelonderhoud en al onze ladders, hoogwerkers en andere materialen voldoen aan de veiligheidseisen.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
×