Skip to main content

Kunststofreiniging

Kunststof heeft veel te lijden onder weersinvloeden, het alleen reinigen van kunststof is echter niet voldoende. Om de kwaliteit van het kunststof te waarborgen en de levensduur te verlengen brengen wij daarom na het reinigen een speciale waslaag aan (conserveren). Deze waslaag zorgt er voor dat uw kunststof er weer fris en netjes uitziet en het fungeert tevens als beschermlaag tegen weersinvloeden en vuil van buitenaf.

Het gebruik van de juiste materialen en producten is bij het reinigen van kunststof erg belangrijk, kunststof is namelijk een kwetsbaar product. Bij RDS Schoonmaakdiensten hebben we vele jaren ervaring in het reinigen van diverse soorten kunststof, hierdoor beschikken we over de juiste kennis om uw kunststof optimaal te kunnen reinigen en conserveren.

Wij werken met speciale reinigingsproducten die hardnekkige verontreinigingen tot diep in de poriën verwijdert. Daarnaast reinigt het product op een uiterst efficiënte en veilige manier vet en vuil van kunststoffen in zowel binnen als buitentoepassingen.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
×