Skip to main content

Onze kwaliteit

RDS Schoonmaakdiensten levert kwaliteit tegen een verantwoorde prijs. In onze ogen impliceert een goede kwaliteit echter meer dan uitsluitend het leveren van een goede technische schoonmaakkwaliteit. Kwaliteit gaat verder en houdt ook verband met uw belevingskwaliteit en onze algehele dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een pro-actieve houding en het uitbrengen van adviezen en efficiencyvoorstellen. RDS Schoonmaakdiensten vindt het belangrijk dat klantrelaties voor de lange termijn zijn. Daarom hebben wij veel aandacht voor communicatie en afstemming.

VCA gecertificeerd

Kwaliteit is een groot goed als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden en andere facilitaire dienstverlening. Onze schoonmakers leren hun vak in de praktijk en de medewerkers die het vloerenonderhoud en de glasbewassing verzorgen, zijn speciaal daarvoor opgeleid. Onze medewerkers zijn dan ook allemaal VCA-gecertificeerd.

Milieu verantwoord schoonmaken

Mens en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij schoon met het behoudt van het milieu in ons achterhoofd. Al onze schoonmaaktechnieken voeren wij uit met milieuvriendelijke producten. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor de volgende generatie.

Persoonlijk contact

Als schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact met onze opdrachtgevers te hebben. Om te kijken of het werk nog steeds naar tevredenheid wordt uitgevoerd, maar ook om te onderzoeken of er wellicht gewijzigde omstandigheden zijn die een aanpassing van de gemaakte afspraken nodig maken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
×