Per direct partime collega’s gezocht

Wij zijn op zoek naar een collega!
Het gaat om algemene schoonmaak werkzaamheden in de avonduren of ochtend uren, 7 dagen per week, 2 tot 4 uur per dag. De locatie is stad Groningen.
Voor deze functie is 1 jaar werkervaring in de schoonmaakbranche vereist. Je moet zelfstandig kunnen werken en bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Groningen.
Ben je op korte termijn beschikbaar en heb je interesse in deze functie? Mail dan je cv met een korte motivatie naar info@rds-schoonmaakdiensten.nl
Delen wordt gewaardeerd.

Reacties (5)

 • Geachte heer/mevrouw,

  Hierbij zou ik graag willen reageren op de vacature parttime schoonmaker bij RDS schoonmaakdiensten.

  In het kort zou ik me graag willen voorstellen, mijn naam is Ite Krul en ben woonachtig in Groningen. Op dit moment ben ik student bio-medisch analist aan het Noorderpoort in Groningen.
  Schoonmaken is iets wat ik erg leuk vind om te doen, en zeker ook niet erg vind om te doen als werk. Zelf heb ik namelijk verschillende jaren ervaring aan schoonmaak bij verschillende branches opgedaan. Zoals in de slagerij, bakkers, apotheek en openbare ruimtes (als scholen en gemeente huizen).
  Ik zou eventueel per ingaande van heden kunnen beginnen met de functie.

  Wilt u meer te weten komen over mijn interesse en motivatie voor de functie ? Dan zou ik graag eens langs willen komen voor een gesprek.

  Met vriendelijke groeten,

  Ite Krul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RDS Schoonmaakdiensten

RDS Schoonmaakdiensten is al jaren een betrouwbare partner voor alle vormen van schoonmaakonderhoud. Elke schoonmaakuitdaging gaan wij met veel enthousiasme tegemoet.

Contact

RDS Schoonmaakdiensten
Narvikweg 5-9
9723 TV, Groningen, NL

06-51184902
info@rds-schoonmaakdiensten.nl


© rds-schoonmaakdiensten.nl.
Alle rechten voorbehouden.

×