Skip to main content

Onze Diensten

Groningen, sinds 2014

Op zoek naar een full service schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf? Neem dan contact op. Wij bieden schoonmaakdiensten in diverse sectoren. Vraag online een offerte aan.

Kunststofreiniging

Kunststof is een onderhoudsarm product. Toch heeft ook kunststof regelmatig een behandeling nodig om weerinvloeden en verkleuring tegen te gaan. Wij reinigen én polijsten uw kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding, windveren, enz. Op deze manier blijft uw kunststof er als nieuw uitzien.

Gevelreiniging

Gevelreiniging wordt in verschillende vormen uitgevoerd. Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

Houtwerkreiniging

Het houtwerk van je woning of bedrijfspand heeft heel wat te lijden onder het Nederlandse klimaat. Weersinvloeden, zoals sneeuw, wind en regen tasten het hout én de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling. Des te belangrijker dus dat je jaarlijks het houtwerk van je woning of kantoorpand schoonmaakt. Bij RDS Schoonmaakdiensten nemen we de houtwerkreiniging graag voor je uit handen zodat je houtwerk er weer als nieuw uit ziet.

Sanitairreiniging

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag.

Kauwgom en straatvuil verwijderen

Kauwgom en straatvuil zijn vaak een doorn in het oog. Om publieke ruimten representatief te houden, verwijderen wij kauwgom en straatvuil op vakkundige wijze. Wij streven er naar zo min mogelijk overlast voor publiek of bezoekers te veroorzaken.

Trappen- en trappenhalonderhoud

RDS Schoonmaakdiensten draagt graag bij aan een prettig leefklimaat in trappenhallen, galerijen en andere openbare ruimten. Samen met u zorgen we er bovendien voor dat gebruikers van die ruimten zo min mogelijk last hebben van onze werkzaamheden.

Glasbewassing

Wanneer u een glasbewassing uit laat voeren door RDS Schoonmaakdiensten, dan gaat ons team van professioneel geschoolde en ervaren glazenwassers aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ramen streeploos schoon zijn. Ook de kozijnen zitten bij deze service inbegrepen. Wij voeren glasbewassingen uit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Gladheidbestrijding

Tijdens de wintermaanden is er kans op gladheid. RDS Schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat u zo veilig mogelijk de weg op kunt, maar gladheid is moeilijk te bestrijden. Houdt u bij gladheid rekening met gevaarlijke situaties.

Dieptereiniging

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot uw werkplezier.

Goten legen en reinigen

Door bladeren en vuil dat in dakgoten terecht komt kunnen deze verstopt raken. Om dit te voorkomen maken wij goten (periodiek) leeg en reinigen eventueel ook de buitenkanten van goten.

Telescoopbewassing

Het gebruik van een hoogwerker is vanwege de hoge kosten niet ten alle tijde rendabel om op deze methode de schoonmaakwerkzaamheden te verrichtten. Tevens is telescoopbewassing uitermate geschikt voor het reinigen van zonnepanelen.

Vloeronderhoud

RDS Schoonmaakdiensten kan uw vloeren professioneel reinigen, conserveren en beschermen. Het onderhouden van uw vloeren verlengt o.a. de levensduur van uw vloeren. Een vloer heeft veel te lijden en te verduren. Naast het “lopen” over een vloer vallen er regelmatig dranken zoals koffie en thee op een vloer.
Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
×