Binnen schoonmaak

RDS Schoonmaakdiensten biedt veel mogelijkheden voor het schoonmaken en schoonhouden, zowel binnen- als buitenshuis. Met de inzet van onze kennis en vakmanschap weet u zeker dat het schoon wordt. Wij zijn servicegericht en dragen zorg voor de hygiënische reiniging van uw woning, pand en materialen.

Tapijt reiningen

U kunt het tapijt reinigen door ons laten uitvoeren. Zo is het effect van het tapijtreinigen optimaal en hoeft u zelf geen moeite te doen, en bovendien weinig geld uit te geven dankzij de bekende efficiëntie en lage tarieven van RDS Schoonmaakdiensten.

Periodieke en dagelijkse schoonmaak

Voor de periodieke of dagelijkse schoonmaak van uw kantoor, winkel, horecagelegenheid, school, bungalow, chalet of woonhuis (bijvoorbeeld voor- en najaarsschoonmaak) bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor specialistische reiniging zoals brand en roetschade, hevige nicotine aanslag, wateroverlast of extreme vervuiling kunt u ten aller tijden een beroep op ons en ons team doen.

RDS Schoonmaakdiensten

RDS Schoonmaakdiensten is al jaren een betrouwbare partner voor alle vormen van schoonmaakonderhoud. Elke schoonmaakuitdaging gaan wij met veel enthousiasme tegemoet.

Contact

RDS Schoonmaakdiensten
Narvikweg 5-9
9723 TV, Groningen, NL

06-51184902
info@rds-schoonmaakdiensten.nl


© rds-schoonmaakdiensten.nl.
Alle rechten voorbehouden.

×