Skip to main content

Dieptereiniging

Naast het gangbare dagelijkse schoonmaakonderhoud van wanden, gevels, plafonds en tapijten adviseren wij daarom op gezette tijden specialistisch onderhoud te verrichten. Zo voorkomt u slijtage en vroegtijdige vervanging.

Grootkeukens

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot uw werkplezier.

Sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van uw sanitair te behouden, is onze dieptereiniging geen overbodige luxe.

Wij reinigen toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen, (zwem)baden op professionele wijze en desinfecteren alle installaties. In samenspraak met u kunnen wij ook het sanitair monteren of vervangen.

Voordelen van een dieptereiniging sanitair

  • Geen vuile lekstrepen (kalk) in en op uw sanitair.
  • Optimale werking van de sanitaire onderdelen en componenten.
  • De kans op een verstopte leiding wordt hiermee gereduceerd.
  • Kleine mankementen worden tijdens deze reinigingswerkzaamheden verholpen.

Uw sanitair wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen, de eventueel te vervangen onderdelen worden met kwalitatieve hoogwaardige materialen vervangen.

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn vakbekame specialisten op hygiënisch en op technisch gebied, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze employees in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
×