Op zoek naar een Glazenwasser in Groningen?

RDS Schoonmaakdiensten staat voor u klaar om uw ramen professioneel inclusief kozijnen te wassen, hierdoor houdt uw verf langer stand. Schone ruiten zijn het visite kaartje van uw bedrijf of woning! Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij werken voor bedrijf en particulier in o.a. de plaatsen Groningen, Hoogezand, Veendam, Assen, Emmen, Hoogeveen, Tynaarlo, Vries, en Zuidlaren. Professionele glasbewassing is ons vak en kunnen daarom veel voor u betekenen, hieronder zijn enkele diensten die wij bieden beschreven. Als particulier bent u bij de glazenwasser van Groningen altijd aan het juiste adres. Wij verzorgen de reiniging van uw ramen van de binnenkant en de buitenkant. Hiernaast laten wij ons ook graag inhuren om uw dakgoot schoon te maken. Hiermee maken wij uw kans op lekkage aanzienlijk kleiner.

Zelfs voor de reiniging van uw zonnepanelen zijn wij het juiste bedrijf. Wij beschikken over de juiste apparatuur om u een hoger rendement uit uw zonnepanelen te laten halen.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of voor meer informatie!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

RDS Schoonmaakdiensten

RDS Schoonmaakdiensten is al jaren een betrouwbare partner voor alle vormen van schoonmaakonderhoud. Elke schoonmaakuitdaging gaan wij met veel enthousiasme tegemoet.

Contact

RDS Schoonmaakdiensten
Narvikweg 5-9
9723 TV, Groningen, NL

06-51184902
info@rds-schoonmaakdiensten.nl


┬ę rds-schoonmaakdiensten.nl.
Alle rechten voorbehouden.

×